Butlletí Benestar
Juny - Juliol de 2019 - #118

Autonomia i dependència

Arrenca el programa d'arranjament d'habitatges

© Diputació de Barcelona

© Diputació de Barcelona

La desena edició del Programa d’Arranjament d’Habitatges de la Diputació de Barcelona posa a prova un nou model de gestió que pretén afavorir l’autonomia dels municipis, promoure el desenvolupament econòmic local i disminuir les incidències i dificultats detectades en anteriors edicions. 

Per això, enguany s’ofereix als ens locals un ajut econòmic per a que puguin executar les intervencions comptant, a més, amb l’orientació i l’assessorament d’una direcció facultativa que farà el seguiment de totes les actuacions.  

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, en sessió de 25 d’abril de 2019, va aprovar la Resolució del procediment de concessió d'ajuts econòmics en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2019. 

Així doncs, els ajuntaments sol·licitants ja han iniciat el procés d’identificació i derivació de les persones beneficiàries, a través de la plataforma informàtica creada específicament per facilitar la gestió i la coordinació entre els diferents agents implicats. És important no demorar aquest primer procés de derivació a fi d’assegurar que les intervencions estiguin finalitzades abans del 31 de desembre d’enguany.

Com en anteriors edicions, el programa permet realitzar actuacions d’adaptació funcional dels habitatges, mitjançant reformes bàsiques i instal·lacions d’ajudes tècniques,  per tal de garantir les condicions de seguretat, afavorir l’accessibilitat i promoure l’autonomia funcional i la qualitat de vida de les persones dins el domicili.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del programa.

Butlletí: Benest@r
Número de butlletí: #118 - Juny - Juliol de 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar