Butlletí Ocupació a la Indústria Local
N.9 - Especial vacances industrials (juliol 2019) - #9

Destaquem

Ruta industrial

Propostes de turisme “industrial” per a totes les edats!

Llegir més...

 

 

Us proposem una ruta industrial per a tots els gustos i totes les edats. Podeu començar per Terrassa i visitar el mNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) on podreu trobar activitats i exposicions que difonen la història i l’actualitat de la indústria a Catalunya o el Campus Promete a Madrid, on promouen el creixement personal de joves entre 8 i 18 anys, en un entorn d’innovació on es poden desenvolupar projectes de ciència i tecnologia, d’entre altres àrees.

 

Seguirem la ruta pel sector industrial agroalimentari, si sou llamineres us agradarà visitar el Maison Cailler de Broc. És la marca més antiga de xocolata de Suïssa, podreu conèixer la seva historia, participar en tallers, veure el procés de fabricació i, per descomptat, tastar la seva gran varietat de xocolates, no us les acabareu.

 

Ara una volta per Dublin (Irlanda), saps que una pinta perfecta de la cervesa Guinness s'ha de servir a 6-7 graus centígrads? Per poder conèixer com es tira la pinta perfecta i un munt de curiositats més, què et sembla fer una visita guiada per la Guinness Storehouse?

 

Diversió i experiències per tota la família a LEGOLAND, a Billund (Dinamarca) el primer parc temàtic que LEGO va obrir. Atraccions, tallers, espectacles...entreteniment assegurat per a tota la família.

 

I per últim, si aneu a Helsinky (Finlandia) no us podeu deixar de visitar l’OODI, un lloc de trobada per llegir i relaxar-se, amb una col·lecció de 100.000 llibres, revistes, diaris, partitures, pel·lícules i jocs. La col·lecció d'Oodi inclou llibres de 17 idiomes diferents i material adreçat a nens/es, joves i adults.

 

Som-hi!

 

Programa Ocupació a la Indústria Local de la Diputació de Barcelona

 

Newsletter: e-Indústria
Newsletter number: N.9 - Especial vacances industrials (juliol 2019)

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic Local
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
Fax 934 022 525
Ocupació a la Indústria Local

 

Visualitzar el Twitter @economieslocals Visualitzar el Twitter #OcupacióIndústria